Bemutatkozás

Társaságunk 2003-ban alakult,kis családi vállalkozásként üzemel.

Kereskedők – viszonteladók részére Angol un. nem válogatott (nyers) árut, és fajtára, különböző minőségi kategória szerint osztályozott, és szezonálisan válogatott használt ruha és ruházati kiegészítőket értékesítünk. Raktárunkba beérkező termékeket helyben ellenőrizzük annak minőségét és összetételét ezzel biztosítva viszonteladóink felé adott zsákok összetételének pontosságát, valamint a nyers áruból a piaci igényeknek megfelelően letisztított boltnyitói mix-et és több féle minőségű és szezonú termékeinket készítünk rendelésre, amit nagykereskedelmi zsákos tételben értékesítünk.

Új weboldalunk célja hogy közelebb kerüljünk olyan viszonteladókhoz is akik nem a közelünkben élnek és szép minőségi Angol ruhát szeretnének forgalmazni.

A „régi” Angolturi-s weboldalunk (http://angolturi.gportal.hu ) 2007.07.25.-én több mint 12 éve indult el és ez idő alatt több mint 155 ezer egyéni látogató látogatta meg oldalunkat.

Bízunk benne hogy új hasznaltruha.co.hu weboldalunk is ilyen sikeres lesz.

Hírlevélre feliratkozó viszonteladók részére friss információkat tudunk adni termékeinkről, akcióinkról.

Nagykereskedésünk kiszállítást is vállal!
Oldalunkon lehetőséget biztosítunk ( elsősorban már meglévő kereskedők részére,de annak is aki a jövőben szeretne ruházati kereskedéssel foglalkozni) hogy jellemzően 5-25 kg-os kiszereléseként (vagy annak többszörösét) meg tudja rendelni kiszállítással, hogy megismerjék termékeinket illetve ha csak egy minimális áru készlet pótlására, vásárlásra van szükség.

Minimum kiszállításos vásárlás 1 zsák de min. 20/e.-Ft. Csomagjainkat az MPL futárszolgálattal juttatjuk el.

Társaságunk Magyarországon bejegyzett hivatalos beszállítói, nagykereskedő.
fő tevékenységünk: Ruházat, lábbeli nagykereskedelme
LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!

Vásároljon “első” kézből Ön is közvetlenül a beszállítótól!

Célunk, hogy alacsony költség és kis kiszerelés vásárlás biztosítása a lehető legjobb ár/érték arány elérése és fenntartása hosszú távon viszonteladóink részére.
Angolturi Lerakat, használtruha nagykereskedés Hajdú-Bihar megye.

mottónk: “Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl.” Gandhi